Paprika Afumată 50g din Spania

Paprika Afumată 50g din Spania

Delicatesa gurmanzilor! Paprika Afumată este secretul bine păstrat al mâncărurilor de senzaţie. Carnea la cuptor, sosurile şi supele vor deveni de vis cu puterea acestui ardeiaş afumat. Mmmmmmmm...

Produs indisponibil!
Ia legătura cu un specialist dacă vrei să afli când produsul revine pe stoc.



Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 20 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 20 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,50 lei.


Acest produs este disponibil și în magazinul tău Mega Image. Află mai multe detalii aici. Vizitează standul nostru sau cumpără de pe emag la un preț mai bun!

 

Alte denumiri: Hot Paprika, Hungarian Paprika, Mild Paprika, Nora Paprika, Pimenton, Pod Pepper, Smoked Paprika, Spanish Paprika, Sweet Paprika, Sweet Pepper.

 

Paprika afumată este deosebit de gustoasă și aromată. Iubește preparatele cu orez, dar și cartofii, mai ales atunci când este presărată peste aceștia în timpul gătirii și le poate aplica un tratament mai picant. Pentru iubitorii de carne, gustul de paprika afumată este un dar divin.
 

Paprika este un condiment obținut prin pisarea fructelor uscate de Capsicum annuum, a ardeilor iuți ori a amestecurilor de ardei iuți. Paprika este produsă în multe locuri ale planetei, dar este cu adevărat specială când vine din Ungaria, Serbia, California și Spania. Se pricepe la multe feluri de mâncare, de la supe și tocănițe, la gulaș sau preparate cu orez. Americanii o preferă chiar ca garnitură, potențându-i aroma prin încălzire ușoară în ulei.

 

Introdusă maghiarilor de Imperiul Otoman, Paprika – boiaua, este astăzi mirodenia naţională a Ungariei, aromând şi colorând majoritatea preparatelor tradiţionale. În 1926 un chimist ungur a izolat pentru prima dată vitamina C din boia, dovedind că este antidotul ideal pentru frigul iernii. În prezent este folosită în toate ţările europene, cu precădere în Spania şi Portugalia, oferind un gust deosebit supelor, cârnăciorilor, preparatelor din legume şi salatelor.

 

Cantitate/ linguriță (5 ml): 3,5 g.

 

Cantitate recomandată (pentru 500 g):

 

  • Carne roșie: până la 1/2 de cană boia (125 ml)
  • Carne albă: până la 1/2 de cană boia (125 ml)
  • Vegetale: 4 lingurițe boia (20 ml)
  • Carbohidrați: 2-3 lingurițe boia (10-15 ml)
 

Compatibil cu: aproape toate mirodeniile, dar în special cu Ienibahar, Busuioc, Chimen, Cardamom, Chili, Scorțișoară, Cuișoare, Coriandru, Chimion, Usturoi, Fenicul, Salvie, Ghimbir, Pătrunjel, Piper, Rozmarin, Turmeric, Savory.

 

Potrivit pentru: Gulaş, Cărnuri prăjite, fierte sau la cuptor, Ouă, Sosuri, Chiftele din carne, Cârnăciori, Marinate, Diverse tipuri de brânză, Supe şi Preparate vegetale.

Scrieți-vă părerea

Paprika Afumată 50g din Spania

Paprika Afumată 50g din Spania

Delicatesa gurmanzilor! Paprika Afumată este secretul bine păstrat al mâncărurilor de senzaţie. Carnea la cuptor, sosurile şi supele vor deveni de vis cu puterea acestui ardeiaş afumat. Mmmmmmmm...

Scrieți-vă părerea


Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.