Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Cele mai bune prăjituri și cei mai delicioși biscuiței vin din bucătăria ta, dacă folosești aceste Bețișoare de Scorțișoară! 

14,50 lei




Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,73 lei.


Alte denumiri: Cinnamon, Cinnamon Bark, Cinnamon Quills, Cassia, Baker’s Cinnamon.

 

În trecutul îndepărtat, valoarea scorţişoarei o depăşea pe cea a aurului şi era folosită de egipteni în scopuri medicinale sau aromatice. Pentru a sublinia dimensiunea pierderii sale, Nero a ars lângă mormântul soţiei sale rezerva de scortişoară pe un an.

 

Începând cu secolul XIX, scorțişoara este folosită în întreaga Europă, iar astăzi este folosită în special în deserturi, alături de ciocolată şi fructe coapte. Pentru o gustare rapidă și delicioasă, presară Scorțișoară peste o felie de pâine prăjită cu unt și adaugă felii de banană.

 

Cantitate/ linguriță (5 ml): 2,7 g măcinată; 4 g bețișor de dimensiuni medii – 8 cm.

 

Cantitate recomandată (pentru 500 g):

 

  • Carne roșie: un bețișor (8 cm)
  • Carne albă: jumătate de bețișor (4 cm)
  • Vegetale: jumătate de bețișor (4 cm)
  • Carbohidrați: 1 lingură măcinată (15 ml)

 

Potrivit pentru: Prăjituri, Produse dulci de patiserie, Biscuiţi, Fructe gătite, Preparate pe bază de curry, Budinci cu Orez, Vin fiert, Creme, Siropuri, Cafea, Ciocolată caldă, Ceai.

 

Compatibil cu: Ienibahar, Chimen, Cardamom, Chili, Cuișoare, Coriandru, Chimion, Nucșoară, Vanilie, Ghimbir, Anason Stelat, Tamarind, Turmeric, Lemn Dulce.

Scrieți-vă părerea

Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Cele mai bune prăjituri și cei mai delicioși biscuiței vin din bucătăria ta, dacă folosești aceste Bețișoare de Scorțișoară! 

Scrieți-vă părerea


Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.