Porc cu Paprika și Fenicul

Mirodenii:

1 linguriță semințe Fenicul, zdrobite ușor
1/2 linguriță Chimen, zdrobite ușor
1 linguriță Paprika
Sare și Piper Negru măcinat

 

Alte ingrediente:
 1 linguriță ulei de măsline

4 cotlete de porc dezosate
1 ceapă mare, tăiată felii subțiri
400 g roșii bucăți în conservă
tăieței cu unt și semințe de mac, pentru servire


Încinge uleiul într-o tigaie mare. Adaugă cotletele și prăjește-le pe ambele părți. Scoate fripturile și pune-le pe o farfurie.

 

Adaugă ceapa în uleiul din tigaie. Frige pentru 10 minute, apoi adaugă semințele de fenicul, chimen, paprika și roșiile.

Pune din nou carnea în tigaie și gătește la foc mic 20 de minute până când devine fragedă. Amestecă ușor smântâna și presară puțină paprika. Servește cu tăieței cu unt, presărați cu semințe de mac.

 

Sfatul Bucătarului: Cumpără numai paprika de bună calitate și reîmprospătează stocul frecvent pentru a nu-și pierde valoarea distinctă.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.