Pui Fript cu Frunze de Curry

Mirodenii:
 1/2 linguriță Sare

1/2 linguriță Piper
2 lingurițe de Frunze de Curry


Alte ingrediente:

 250 ml ulei pentru frigere în baie
500 g pulpe de pui, tăiate bucăți
2 lingurițe de sos de soia
1 linguriță de mălai
1/2 lingurițe sos de stridii
1 linguriță sos ușor de soia
1 linguriță de zahăr de trestie
100 ml apă


Amestecă puiul cu 1 linguriță de sos de soia, 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper, 1/2 linguriță de ulei de susan și 1 linguriță de piper lăsând la marinat o oră.

 

Frige în baie de ulei 5 minute și scurge.

 

Încălzește 2 lingurițe de ulei și sotează frunzele de curry până când se eliberează aroma. Adaugă puiul și frige stir-fry până când se usucă.

 

Sfatul Bucătarului: Frunzele de Curry pot fi adăugate pentru un gust mai pregnant. Pentru un gust mai moale, poți pune în marinadă puțin vin chinezesc pentru gătit.

 





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.