Fasole Verde cu Mărar

Mirodenii:
 1 linguriță Sare

2 lingurițe semințe Muștar
2 lingurițe Mărar uscat
1 linguriță Chili Cayenne
1 linguriță semințe de Mărar


Alte ingrediente:

2 litri apă
1 kg fasole verde, spălată și curățată
4 căței de usturoi, tocați
2 căni oțet alb diluat
2/3 cană de zahăr de trestie
2 căni apă

 

Adu doi litri de apă la fierbere. Pune fasolea verde și fierbe în clocot 5 minute sau până când se înmoaie. Pune fasolea în apă rece pentru a-și menține culoarea și scurge bine.

 

Într-un castron mare amestecă sarea, semințele de muștar, mărarul, chili, semințele de mărar și usturoiul. Adaugă fasolea și amestecă.

 

Într-o tigaie mică pune două căni de apă, oțetul, zahărul și sarea (după gust) și adu la fierbere. Toarnă amestecul peste fasole și condimente. Amestecă bine.

 

Lasă la răcit peste noapte într-un recipient etanș. Fasolea are un gust deosebit dacă stă la marinat la rece o săptămână înainte de servire.




Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.