Ștrudel cu Savory

Mirodenii:
 1½ linguriță Savory uscat

1½ linguriță Cimbru uscat

1 linguriță de semințe de Susan

Sare și Piper Negru proaspăt măcinat, după gust

 

Alte ingrediente:

300 g jambon, tocat mărunt
50 g mazăre
3 lingurițe muguri de pin, prăjiți
1 linguriță de muștar Dijon
1/2 linguriță praf de usturoi
2 ouă, bătute ușor
4 foi de patiserie
4 lingurițe de unt, topit

 

Preîncălzește cuptorul la 200˚C. Într-un castron, amestecă șunca, mazărea, mugurii de pin, muștarul, savory, cimbrul și pudra de usturoi. Adaugă ouăle bătute ușor și condimentează cu sare și piper. Rulează foile de patiserie și unge-le cu unt topit.


Foaie cu foaie, pune câte un sfert din compoziție la un capăt și rulează foaia strâns, împăturind capetele. Repetă. Plasează rulourile cu latura de închidere în jos pe o hârtie de copt unsă și unge-le cu restul de unt topit. Presară semințe de susan.


Coace 15 minute sau până devin aurii. Servește-le fierbinți.

 




Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.