Muștar de Casă, cu Semințe

Mirodenii:

1 linguriță de semințe de Muștar Galben
1 linguriță semințe Muștar
1/2 linguriță Piper Verde
1/4 linguriță semințe Ajowan
1/4 linguriță Sare
4 bobițe de Ienibahar
1/2  linguriță Tarhon uscat


Alte ingrediente:

1/4 linguriță zahăr brun din trestie
4 lingurițe de oțet din vin roșu


Zdrobește împreună semințele de muștar, piperul, semințele de ajowan, sarea și ienibaharul într-un mojar până se formează un amestec cu consistență grunjoasă și continuă procesul într-o râșniță. Asigură-te că semințele de muștar sunt zdrobite, deoarece acestea vor absorbi majoritatea lichidului și vor crea consistența pastei.


Adaugă zahărul brun și tarhonul, amestecând continuu. Adaugă oțetul din vin roșu, amestecând energic 3 minute. Pune compoziția într-un borcan cu capac ermetic și păstrează-l într-un loc întunecos și răcoros o săptămână pentru ca aroma să se dezvolte. În cazul în care muștarul este prea lichid după o săptămână sau două, pisează din nou tot amestecul pentru ca semințele de muștar să poată absorbi mai multă umiditate.




Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.