Cartofi Dulci Copți cu Negrilică, Iaurt și Lime

Mirodenii:

2 lingurițe de Chili

2 lingurițe de Coriandru

2 ingurițe de Negrilică

Sare și Piper Negru proaspăt măcinat, după gust

 

Alte ingrediente:

4 cartofi dulci, necojiți
ulei de măsline pentru ungere
125 ml iaurt
2 lingurițe coajă rasă de lime
2 lingurițe de brânză feta, sfărâmată

 

Preîncălzește cuptorul la 180˚C. Coace cartofii dulci 45 de minute, apoi taie pe lungime și stropește-i cu ulei de măsline. Bagă-i la cuptor din nou 10 minute. Între timp, amestecă chili, iaurtul, coriandrul, coaja de lime, brânza feta și semințele de negrilică. Condimentează cu sare și piper. Zdrobește ușor partea superioară a cartofilor cu o furculiță apoi pune cu o lingură mixtura creată deasupra acestora și servește.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.