Sufleu cu Parmezan și Semințe de Mac

Mirodenii:
 Puțin Piper Cayenne

2 lingurițe de Mac

Sare și Piper Alb proaspăt măcinat

 

Alte ingrediente:

3 lingurițe unt
125 ml pesmet alb
50 g făină
puțin praf de muștar
300 ml lapte
4 ouă, separate
125 g brânză Cheddar dată pe răzătoarea mare
125 g parmezan ras


Preîncălzește cuptorul la 200˚C. Într-o tigaie, la foc mic, topește untul. Tapetează 6 castroane de bulion de 10 cm cu untul topit și pesmet. În untul rămas, amestecă făina, muștarul și piperul cayenne și ține pe foc 2 minute. Ia de pe foc și adaugă treptat laptele și continuă să amesteci până când sosul fierbe și se îngroașă. Ia de pe foc și lasă să se răcească ușor, apoi adaugă gălbenușurile, brânza Cheddar, parmezanul și semințele de mac. Condimentează cu sare și piper din belșug.

 

Într-un castron mare, bate albușurile de ou până se întăresc. Adaugă-le încet în mixtura de brânză. Umple castroanele de bulion până la 1 cm sub buză, apoi trage cu degetul pe interiorul buzei pentru a crea marginea sufleului.

 

Coace 8-10 minutes, până devin aurii. La clătinare, ar trebui să oscileze ușor. Repede la masă până nu se dezumflă!





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.