Brioșe cu Arpagic

Mirodenii:
 3 lingurițe de Arpagic uscat

1 linguriță de Paprika Spaniolă

2 lingurițe de Sare

 

Alte ingrediente:

 2 lingurițe unt topit

125 ml mălai
500 ml făină de patiserie
1 linguriță praf de copt
2 ouă, bătute ușor
250 ml zer
175 ml lapte
125 ml brânză Cheddar dată pe răzătoarea mare
125 ml de parmezan proaspăt ras
125 ml ulei vegetal


Preîncălzește cuptorul la 180˚C. Unge o tavă pentru brioșe cu 12 poziții cu unt topit. Presară mălai în forme și întoarce tava cu fundul în sus pentru a elimina excesul de mălai.

 

Cerne făina, sarea, praful de copt și paprika într-un castron mare. În alt castron amestecă ouăle, zerul, laptele brânza Cheddar, parmezanul și uleiul. Toarnă încet amestecul și amestecă cu o lingură de lemn. Adaugă arpagicul. Pune tot amestecul în tavă și coace 10-25 minute, până când brioșele sunt crescute și au o culoare aurie. Lasă la răcit în tavă 5 minute apoi transferă pe un grătar pentru răcirea completă.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.