Fiertură de Linte Roșie Condimentată (Miser Wat)

Mirodenii:

2 lingurițe de amestec Berbere

 

Alte ingrediente:

2 căni de linte roșie
6 căni de apă sau supă de legume
2 lingurițe de sare
1 linguriță de bulion de roșii

1 linguriță de ghimbir proaspăt tocat
1 cană de vin roșu
4 lingurițe ulei măsline
1 ceapă mare
1 linguriță de usturoi, tocat


Sotează ceapa în ulei de măsline până când aceasta devine transparentă. Adaugă usturoiul și ghimbirul și sotează încă un minut. Adaugă amestecul Berbere și sotează încă 3 minute, amestecând ocazional. Ceapa ar trebui să înceapă să caramelizeze. Amestecă bulionul și lasă la foc mic 15 minute. Adaugă lintea, sarea, vinul roșu și supa de legume. Dă în clocot iar apoi dă focul mic și fierbe neacoperit încă o oră.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.