Conopidă Biryani

Mirodenii:

amestec Biryani

un băț de Scorțisoară, de 5 cm

1 linguriță de Cilantro

Sare și Piper negru proaspăt măcinat


Alte ingrediente:

6 frunze de lăptucă
6 felii de castravete
1 roșie medie, tăiată felii
1 linguriță ulei de floarea sorelui
1 conopidă mică (desfăcută în buchețele)
150 g orez basmati
1 ceapă mică, tăiată fin
500 ml supă proaspătă de legume
2 căței de usturoi, zdrobiți

 

Orezul trebuie spălat în apă rece și scurs. Uleiul de floarea-soarelui se încălzește într-o cratiță mare, apoi se adaugă ceapa și usturoiul, sotându-le până când ceapa devine transparentă. Adaugă condimentele, conopida, scorțișoara și orezul și amestecă-le în ulei. Se adaugă supa fierbinte de legume și se lasă să fiarbă la foc mic 15 minute, amestecând ocazional.

 

 

Când orezul a absorbit toată zeama, adaugă frunze de coriandrul. Se servește pe frunze de lăptucă, ornat cu feliuțe de castraveți și roșii.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.