Jamaican Jerk Chicken

Mirodenii:

2 Chili Birds Eye tocați

2 linguri de amestec Jamaican Jerk


Alte ingrediente:

2 linguri de ulei vegetal
2 cepe, tocate
1½ căni de ceapă verde tocată
6 căței de usturoi, tocați
6 bucăți de piept de pui dezosat, jupuit, tăiate bucăți
sucul a 4 lime
1 cană de apă


 

Pune puiul într-un castron. Acoperă cu apă și sucul de lime. Pune de-o parte.

 

Adaugă amestecul Jamaican Jerk, ceapa, ceapa verde, usturoiul și ardeii iuți într-un blender și amestecați.

 

Toarnă 3/4 din marinada rezultată în castronul cu puiul, pastrând restul pentru ungere în timpul coacerii. Acoperă și lasă la marinat la rece cel puțin 2 ore.

 

Preîncălzește grătarul la temperatură medie. Unge grătarul cu ulei. Frige ușor pe grătar, întorcând carnea frecvent și unge cu marinada rămasă.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.