Pui Korma

Mirodenii:

2 lingurițe de Turmeric pudră
4 lingurițe de amestec Korma
2 lingurițe amestec Garam Masala

 

Alte ingrediente:

4 gălbenușuri de ou amestecate cu 200 ml de cremă de cocos
200 ml smântână slabă
100 ml iaurt natural
felii de migdale prăjite pentru ornare
800 g piept de pui tăiat cubulețe
300 ml supă de pui
2 cepe albe mici, tocate fin
2 lingurițe de pasta de ghimbir
2 lingurițe de pasta de usturoi
200 g unt clarificat (ghee)


Toarnă uleiul într-o cratiță mare, încălzindu-l la o temperatură medie. Adaugă ceapa și dă focul la mic. Sotează ceapa până când devine aurie.

 

Fă o pastă din puțină apă, piureul de ghimbir, piureul de usturoi, amestecul Korma și Turmeric. Adaugă-l în tigaie, amestecă bine și frige amestecul câteva minute.

 

Adaugă carnea de pui și amestecă bine. Adaugă amestecul de cremă de cocos și ou. Amestecă smântâna, iaurtul și supa de pui într-un vas separat și toarnă în tigaie amestecul. Amestecă bine. Mărește focul până când sosul începe să clocotească și lasă la foc mic 15 minute, amestecând ocazional.


Presară amestecul Garam Masala și amestecă bine 2 minute. Garnisește cu migdalele prăjite și servește.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.