Prăjitură cu Cafea și Morcovi

Mirodenii:

1 linguriță Amestec pentru Prăjituri 

5ml esență/pastă de Vanilie

 

Alte ingrediente:

100 g unt, înmuiat
150 g zahăr
1 ou
4 lingurițe marmeladă
2 lingurițe suc de portocale
4 lingurițe cafea neagră, tare
225 g morcovi, dați pe răzătoare
50 g nuci
225 g făină de patiserie
100 g brânză moale
50 g  unt nesărat
75 g zahăr pudră
sucul a 1/2 lămâie


Amestecă untul și zahărul. Bate în amestec oul, amestecul de prăjituri, adaugă marmelada, coaja de portocale, sucul de portocale și cafeaua. Amestecă bine. Amestecă morcovii și nucile în făină și apoi înglobează amestecul în mixul de mai devreme.Toarnă amestecul obținut într-o tavă de 20 cm unsă și coace 1½  ore în cuptor la 180°C.


Răcește prăjitura în tavă 1 oră. Scoate și pune pe un grătar pentru a se răci complet. Amestecă brânza moale și untul. Cerne încet zahărul pudră și amestecă până la omogenizare. Adaugă esența de vanilie și sucul de lămâie.

 

Toarnă 2/3 din amestec deasupra prăjiturii. Pune restul într-o pungă de șprițat și ornează pe lângă prăjitură.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.