Miel Indian Picant

Mirodenii:

4 lingurițe de Roganjosh

1 linguriță de Sare

2 lingurițe de Garam Masala

 

Alte ingrediente:

2 cepe tocate
2 ardei grași tocați
2-3 căței de usturoi, zdrobiți
1 linguriță de ghimbir cojit și pisat
1 cană apă
1/4 cană ulei
1/4 cană iaurt
1/4 cană smântână grasă
1 kg carne de miel, tăiată cubulețe


Într-un castron mare, amestecă mielul, condimentele și sarea și lăsați la marinat peste noapte. Adaugă ceapa, ardeiul, usturoiul, ghimbirul și 1 linguriță de sare într-un blender și amestecă bine. Dacă este nevoie, adaugă apă pentru a se forma o pastă.


Încinge uleiul la foc iute. Pune carnea în tigaie și frige-o uniform apoi scoate-o pe o farfurie. Adaugă ulei dacă mai e necesar și sotează piureul de ceapă, amestecând constant. Adaugă iaurtul puțin câte puțin.

 

Pune din nou carnea în tigaie și adaugă suficientă apă pentru a crea un sos bogat. Adu la fierbere apoi acoperă și lasă să fiarbă înăbușit 1 oră. Ia de pe foc și amestecă smântâna. Condimentează și servește cu naan sau orez.





Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.