Buta Udon

Mirodenii:

Amestec Togarashi, după gust
Sare

 

Alte ingrediente:

5 căni de supă de legume
250 g de carne macră de porc, tăiată fâșii
2 fire de praz, curățate și tăiate în bucăți de 2 cm
2/3 cană de sos de soia
1½ linguriță de zahăr
300 g udon sau spaghetti


Toarnă supa de legume într-o cratiță și fierbe. Adaugă fâșiile de carne, amestecul Togarashi și prazul și frige 5-8 minute. Ia tigaia de pe foc și amestecă în ea sosul de soia și zahărul. Menține fierbinte.


Între timp, fierbe tăiețeii în apă clocotită și sărată 5-10 minute. Scurge-i și adaugă-i în supă. Dă focul mic și adu la fierbere.






Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.