Tacos cu Chili Cayenne

Mirodenii pentru baiț:

2 lingurițe de Pudră de Chili Cayenne
1/2 linguriță Sare
1/2 linguriță Piper Negru măcinat
1/4 linguriță Scorțișoară măcinată
1/8 linguriță Ienibahar măcinat
1/8 linguriță Cuișoare măcinate

 

Alte ingrediente:

zeama de la 1 sau 2 lămâi
500 g cotlet dezosat, 1 cm grosime
1 linguriță ulei vegetal
1/2 linguriță pudră de ceapă

 

Pentru servire
sare
12 - 16 tortilla de porumb, încălzite
Guacamole
Pico de Gallo
Tomatillo Salsa


Combină toate ingredientele pentru baiț într-un castron. Unge cotletele pe fiecare parte cu suc de lămâie și frecă-le cu baiț.


Pune uleiul într-o tigaie de fontă și încinge-l. Frige carnea până devine aurie, 3- 4 min. pe fiecare parte. Transferă carnea pe un fund de gătit și lasa-o 5 minute. Cu un cuțit ținut la 45 de grade taie ușor carnea în romburi.


Pune friptura tăiată într-o farfurie încălzită, presară sare și servește cu tortilla fierbinți, guacamole, pico de gallo și tomatillo salsa.




Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.