Pui Sichuan la Wok

Mirodenii:

12 Chili uscați
1 linguriță de Piper Sichuan
5 felii de Ghimbir curățat
1 lingurița Frunze de Coriandru
1 Chili roșu proaspăt (tăiat julienne pentru garnisire)
Sare, după gust


Alte ingrediente:

1 piept de pui dezosat și jupuit, tăiat cubulețe
5 felii de usturoi
1 ceapă verde (tăiată julienne pentru garnisire)

3 lingurițe de sos de soia

1 lingură de vin chinezesc de gătit (vin de orez sau Shaoxing)


Frige carnea de pui în baie de ulei până devine aurie. Pune-o de-o parte. Într-un wok, încălzește ulei până începe să fumege.


Adăugă ghimbirul, usturoiul și frige-le ”stir-fry” până devin aurii. Adăugă chili uscat, piperul Sichuan și repetă până se eliberează aroma. Adăugă carnea și repetă.


Servește fierbinte și ornează cu ceapă verde, coriandru și chili roșu.

 




Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.