Despre noi

Despre Noi


Magazinul de Mirodenii este primul brand românesc care aduce din toate colțurile lumii mirodenii pure, amestecuri exotice, săruri gourmet și specialități. 

 

Ne adresăm profesioniștilor în arta culinară, gurmanzilor dar și celor pasionați de gătitul creativ.

 

Dezvoltăm de la bun început legături solide cu brokeri specializați pe produse ecologice și separat pe produse convenționale. Avem relații directe cu producători din Sri-Lanka sau India ceea ce ne conferă accesul la un portofoliu complex de mirodenii și plante de cea mai bună calitate.  

 

Începând din 2015 pentru gama Mega Image ne-am dedicat complet unui singur producător cu tradiție în Regatul Unit și astfel toate amestecurile sunt proaspăt mixate doar pentru noi și conțin ingrediente autentice. Împreună cu partenerul nostru am început să ne creăm amestecurile după rețetele noastre.

 

Mirodeniile au nevoie de condiții speciale în care trebuie să fie păstrate altfel își vor pierde aroma și calitățile nutritive. Packaging-ul nostru permite reutilizarea și păstrarea mirodeniilor în cele mai bune condiții și este produs aici în România.

 

Depozitul nostru este special amenajat la standarde UE și atent controlat de noi. Mirodeniile sunt depozitate în cutii speciale prin care razele soarelui sau alți factori externi să nu poată pătrunde. În acest fel acestea nu se degradează și își păstrează prospețimea. 

 

Toate mirodeniile care ajung la tine sunt împachetate încet, manual, cu multă pasiune și mare grijă. Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.