Avertismente

Mirodeniile sunt bune și sănătoase totuși îți recomandăm să faci o cercetare on-line de fiecare dată când încerci ceva nou sau și mai bine să îți consulți medicul sau nutriționistul. Toate produsele noastre pot conține urme de nuci. Pentru conservarea calităților deosebite, păstrează produsul în ambalajul original sau într-un recipient închis ermetic, la loc răcoros, întunecat şi uscat și folosește-l în termenul prevăzut pe etichetă. 

 

În general produsele noastre nu sunt supuse tratamentului cu radiații și sunt libere de organisme modificate genetic de aceea sunt destinate exclusiv gătitului (prelucrare termică). 

 

Următoarele produse pot da alergii așa că te rugăm să le eviți mai ales în cazul în care ai un precedent medical: Semințe de Susan, Țelină, Muștar, Ghimbir, Scorțișoară, Usturoi, Coriandru, Chimion și Paprika. 

 

Nucșoara și Schinduful conţin o substanţă folosită ca agent activ în contraceptivele orale, motiv pentru care nu sunt la fel de indicate şi în timpul sarcinii. 

 

Femeile aflate în perioada sarcinii sunt rugate să fie răbdătoare şi să ocolească de asemenea următoarele mirodenii pure sau amestecuri care conțin aceste mirodenii: Anason, Fenicul, Schinduf, Chimen, Țelină, Chili, Scorțișoară, Chimion, Șofran, Oregano, Felii de Portocală Uscată sau Coajă de Portocală, Nucșoară, Măghiran, Ienibahar și Ienupăr. 

 

Pentru orice alte informații legate de produsele noastre te rugăm să ne scrii pe adresa de emailVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.