Mirodenii pure

Crescute de natură, bătute de razele soarelui, mângâiate de adierea vântului, aceste mirodenii provin de la sursa originală, unde solul le-a fost antrenat secole de-a rândul. Mirodeniile pure se folosesc de la prăjituri vesele până la mâncăruri și sosuri elaborate. Această grupă de mirodenii reprezintă baza cu care poți începe aventura ta culinară.

Mirodenii pure


Fenicul Seminţe 40g din India

Semințele de Fenicul sunt una din cele mai căutate mirodenii. E simplu de ce! Gustul lor puternic și fresh în același timp îți ridică preparatele la alt nivel! 


Adaugă în coş      8,61 lei

Măciș 20g din Costarica

Măcișul este hăinuța Nucșoarei. Cu o fire protectoare și cu un gust dulceag îngrijește cu delicatețe cărnița de vițel. Sosurile devin inedite și fructele de mare sunt nerăbdătoare să-l cunoască! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Turmeric Rădăcină 40g din India

Versatilă și viu colorată, Rădăcina de Turmeric te va impresiona de fiecare dată când o vei folosi! Mâncărurile tale se vor colora de plăcere și aroma ei subtilă te va bucura nespus. 


Adaugă în coş      11,97 lei

Tamarind Pastă 190g din Thailanda

Tamariiiind! Plin de istorie dar și o mirodenie aparte. Gustul lui citric, natural, se potrivește perfect cu supele, sosurile și fructele de mare. Dacă vreți să gătiți asiatic, Tamarindul dă startul și încinge atmosfera. 


Cardamom Negru 20g din Guatemala/Indonezia

Nebunie curată! Te îndrăgostești iremediabil de el și n-ai să vrei să mai trăiești în lipsa lui niciodată! Este prea special!


Adaugă în coş      20,66 lei

Şofran Top Grade - Sargol 0.5g din Iran

I se mai spune și bijuteria mirodeniilor sau aurul din bucătărie. Are forța de colorare a unui vrăjitor și dă aromă ca un expert atotștiutor. Nu e de mirare că toate mâncărurile îi stau la picioare acestui rege. 


Oregano Mejicano 10g din Mexic

Cine spune că Oregano este comun se înșală.. Acest puternic mexican este total diferit, plin de aromă și te face să înțelegi ce înseamnă cu adevărat Orrregano! 


Adaugă în coş      8,70 lei

Tonka 10g din America de Sud

Ar trebui să fie interzisă pentru că este prea bună! Prăjiturile tale de casă primesc un gust superb și cremele vor fi demne de medalia de aur! 


Extract de Vanilie 40ml din Madagascar

Natural şi sosit din Madagascar, acest vrăjitor al dulciurilor este foarte puternic. Aşa că atunci când doriţi să-l folosiţi, câteva picături sunt absolut suficiente.


Pastă de Vanilie 170g din Madagascar

Vrăjitoria nu mai stă într-o baghetă magică, ci într-o pastă aromată, densă și cremoasă! Face minuni culinare și împrăștie miresme la 10 km distanță! 
Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.