Mirodenii pure

Crescute de natură, bătute de razele soarelui, mângâiate de adierea vântului, aceste mirodenii provin de la sursa originală, unde solul le-a fost antrenat secole de-a rândul. Mirodeniile pure se folosesc de la prăjituri vesele până la mâncăruri și sosuri elaborate. Această grupă de mirodenii reprezintă baza cu care poți începe aventura ta culinară.

Mirodenii pure


Schinduf Frunze 10g din India

Savoare și sănătate la tine în bucătărie! Vegetarienii îl adoră pentru calitățile sale esențiale organismului. Spanacul și cartofii contopite cu Schinduful, sunt...fără cuvinte!


Schinduf Seminţe 40g din India

Savoare și sănătate la tine în bucătărie! Vegetarienii îl adoră pentru calitățile sale esențiale organismului. Spanacul și cartofii contopite cu Schinduful, sunt...fără cuvinte!


Adaugă în coş      8,30 lei

Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Cele mai bune prăjituri și cei mai delicioși biscuiței vin din bucătăria ta, dacă folosești aceste Bețișoare de Scorțișoară! 


Seminţe de In 50g din Olanda

Au cea mai bogată sursă de Omega 3 și știu cel mai bine cum stă treaba cu produsele de panificație. Aparent o mirodenie simplă, au un gust mai complex decât crezi. Știu să facă magie! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Şofran Top Grade - Kashmiri 1g din India

I se mai spune și bijuteria mirodeniilor sau aurul din bucătărie. Are forța de colorare a unui vrăjitor și dă aromă ca un expert atotștiutor. Nu e de mirare că toate mâncărurile îi stau la picioare acestui rege. 


Sumac 40g din Turcia

În salate sau alături de roșii, Sumacul dezvoltă o poveste plină de arome și labirinturi gustoase. Noi iubim Sumacul pentru că este un veritabil Casanova atunci când dă târcoale cărniței. 


Adaugă în coş      11,80 lei

Susan Negru 50g din India

Fratele Susanului Alb, vine cu un plus de savoare și culoare. Universul se învârte în jurul lui atunci când își face apariția. Reușește să scoată sunete de fericire de la cei care au ocazia să îl guste. Serios! 


Adaugă în coş      8,79 lei

Turmeric 50g din India

Mirodenia națională a Indiei, probabil și în curând a României. Este o mirodenie atât de frumoasă și darnică! Își dăruiește culoarea și aroma sa sosurilor. Iar bucătarilor satisfacția de a găti cu o mirodenie atât de valoroasă. 


Adaugă în coş      8,50 lei

Vanilie Păstăi 10g din India

Când miroși și atingi aromata și uleioasa păstaie de vanilie simți că a fost culeasă cu pasiune. Vanilia este una din cele mai prețioase mirodenii și-și merită pe deplin această titulatură. 


Vanilie Măcinată 20g din India/Madagascar

Vanilia Măcinată proaspăt este cu adevărat o mirodenie extraordinară! Dacă mai este și organică și vine din țara ei de origine, poți să te mândrești că la tine în bucătărie există ceva foarte rar de găsit. 
Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.