Mirodenii pure

Crescute de natură, bătute de razele soarelui, mângâiate de adierea vântului, aceste mirodenii provin de la sursa originală, unde solul le-a fost antrenat secole de-a rândul. Mirodeniile pure se folosesc de la prăjituri vesele până la mâncăruri și sosuri elaborate. Această grupă de mirodenii reprezintă baza cu care poți începe aventura ta culinară.

Mirodenii pure


Cuişoare 20g din Sri Lanka

Suntem siguri că le-ai simţit aroma măcar o dată! Ei bine, cuişoarele sunt senzaţionale oriunde le-ai pune. Prăjiturile ies din necunoscut, iar cărniţa de porc se numeşte ALTCEVA, atunci când le foloseşti. 


Adaugă în coş      12,48 lei

Felii de Portocală Uscată 10g din Africa de Sud

Un miros şi un gust care ies în evidenţă, acestea sunt calităţile feliei de portocală uscată. Este un fel de eroină atunci când vrei să găteşti sosuri şi carne la cuptor. De-asemenea, face minuni şi cu ceaiul, să ştiţi! 


Frunze de Curry 5g din Sri Lanka

Frunzele de Curry sunt făcute pentru a contura şi a intensifica arome care merită să iasă în evidenţă. Practic, ele sunt puterea din spatele gusturilor vedetă. 


Frunze de Lime 5g din Thailanda

Cadoul Thailandei pentru preparatele noastre! Salatele tale devin mai complexe şi mai exotice dacă te foloseşti de puterea frunzelor de lime.


Ghimbir Măcinat 20g din India

Puţin praf de ghimbir presărat peste prăjituri şi dai lovitura! Garantăm că nimeni nu o să mai servească deserturi atât de bune ca ale tale. 


Adaugă în coş      7,38 lei

Hasmaţuchi 10g din Germania

Supranumit şi "pătrunjelul artiştilor culinari", Hasmaţuchi nu a dezamăgit niciodată! Cu o aromă fină şi uşor dulceagă te va face să-l îndrăgeşti numaidecât. 


Ienibahar Boabe 20g din Guatemala

Această mirodenie este interzis să lipsească din marinate, legume şi deserturi. Dacă nu te-ai bucurat de priceperea ei până acum, este cazul să îi stârneşti aromele şi să vă bucuraţi împreună de un gust excelent! 


Adaugă în coş      10,05 lei

Ienupăr Boabe 20g din Bulgaria/Ungaria

Un adevărat vrăjitor, Ienupărul te va fermeca. Atenţie! Există riscul ca acesta să dea nu numai dependenţă dar şi exces de creativitate în bucătărie! 


Adaugă în coş      6,10 lei

Lemongrass 10g din Egipt/Thailanda

Dacă îţi era poftă de mâncăruri fine, Lemongrass se pricepe de minune să transforme totul în extravaganţă. Schimbă gusturi, răspândeşte arome şi bucurie celor care folosesc această mirodenie. 


Adaugă în coş      7,03 lei

Nucşoară 10g din Indonezia

Dulce, puternică şi determinată să cucerească orice gust. Acesta este caracterul nucşoarei. Umple de parfum tot ce-i stă în cale şi oferă preţioasa ei savoare tuturor mâncărurilor, deserturilor, chiar şi băuturilor. 


Adaugă în coş      9,90 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.