Mirodenii pure

Crescute de natură, bătute de razele soarelui, mângâiate de adierea vântului, aceste mirodenii provin de la sursa originală, unde solul le-a fost antrenat secole de-a rândul. Mirodeniile pure se folosesc de la prăjituri vesele până la mâncăruri și sosuri elaborate. Această grupă de mirodenii reprezintă baza cu care poți începe aventura ta culinară.

Mirodenii pure

« Înapoi 1 2 3 4 5Înainte »


Negrilică 50g din Turcia

Un hermafrodit al gusturilor îți sare în ajutor! Această mirodenie este ideală pentru curry, legume, carne, sosuri, legume, boabe. Trebuie să ai grijă la cantitate, poate să devină puțin iute. 


Adaugă în coş      13,41 lei

Amchur 25g din India

Pudră de mango la superlativ! Puţin acrişoară, face din mâncăruri obişnuite adevărate delicatese. Testează-l pe supe şi carne de peşte şi îţi vei da seama imediat cu cine stai de vorbă. 


Adaugă în coş      8,85 lei

Anason Stelat 20g din Vietnam

Design impecabil. Aromă inconfundabilă. Ceaiuri de neuitat. Deserturi speciale. Toate acestea sunt specialitatea frumosului Anason Stelat. 


Adaugă în coş      11,34 lei

Cardamom Păstăi 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      17,49 lei

Cardamom Seminţe 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      18,46 lei

Chimen 40g din Turcia

Nu Chimion! El este cel priceput la patiserie. El te gâdilă pe limbă din sărățele. Te roagă să nu-l mai confunzi cu Chimionul. Dacă se mai întâmplă cică îți face praf pateurile. Folosește-l la toate produsele ce țin de patiserie dar și la brânzeturi. 


Adaugă în coş      11,28 lei

Chimion 40g din India

Nu Chimen! El este mai puternic și mai acid. El este Mai Chimion! Pe el îl pui în humus și în general la mâncăruri gătite. Folosește-l la carne, mâncare libaneză, supe, tocănițe. 


Adaugă în coş      12,78 lei

Cilantro 10g din Egipt

Cilantro sau frunzele de coriandru sunt secretul savuros ale preparatelor care impresionează imediat după degustare. 


Coajă de Portocală Măcinată 40g din Spania

Ce ai zice dacă ai folosi mai creativ această mirodenie? Știm, știm, prăjituri, ceai, bla, bla. Încearcă o friptură cu coajă de portocală sau poate legume făcute la wok cu orez. Hai, la creație!


Coriandru 25g din India

Gustul lui dulceag îţi va ajunge la suflet şi ţie dar şi cărniţei de pui. O aromă superbă într-o sămânță mică, mică şi uşor de folosit. Natura a fost mereu surprinzătoare în ceea ce a creat! 


Adaugă în coş      9,67 lei


« Înapoi 1 2 3 4 5Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.