Gama Mega Image

Suntem de 3 ani mai aproape de tine cu o gamă de 24 de produse care se dezvoltă odată cu gusturile tale. Mirodeniile pure și mai ales amestecurile noastre sunt concepute special să îți îmbogățească mesele simple de zi cu zi cu arome exotice sau să te ajute să îți creezi experimentele culinare exact ca la carte. 

Gama Mega Image

« Înapoi 1 2 3 4Înainte »


Chili Bird's Eye 20g din Mexic

Cu toții avem un prieten pentru care “cel mai picant” nu e picant deloc.  Ăsta micu', Chili Bird’s Eye, o să redefinească picantul și o să satisfacă orice doritor de senzații… iuți!


Adaugă în coş      14,30 lei

Curry Madras (Mild) 20g originar din India

Gata cu monotonia, Curry Madras is back in the kitchen! Nimic nu-i scapă, de la omlete la orez, la chipsuri și popcorn, toate-i cad parcă vrăjite-n brațe!  


Adaugă în coş      12,97 lei

Herbs de Provence 10g originar din Franța

O salată mediteraneană, o cremă de brânză franţuzească? Pentru a le face irezistibile şi de neuitat, foloseşte magia amestecului provensal, Herbs de Provence. 


Adaugă în coş      9,72 lei

Piper Roz 20g din Brazilia

Un dulce de piper! Gustos şi aromat, merge bine în compania salatelor iar deserturile sunt vrăjite de farmecul lui. 


Adaugă în coş      14,04 lei

Zatar 20g originar din Liban

Susanul prăjit din acest amestec dă bucatelor tale gustul diferit de care au atâta nevoie! Nimic nu este mai simplu decât să îţi aromezi preparatele cu acest ajutor de bucătar iscusit. 


Adaugă în coş      11,03 lei

Amestec Vin Fiert 20g din UK

Atunci când vine iarna, borcanul cu Amestec de Vin Fiert se consumă instant! Este cel mai bun mix pentru serile de iarnă în care vinul fiert face magia. 


Adaugă în coş      13,41 lei


« Înapoi 1 2 3 4Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.