Gama Mega Image

Suntem de 3 ani mai aproape de tine cu o gamă de 24 de produse care se dezvoltă odată cu gusturile tale. Mirodeniile pure și mai ales amestecurile noastre sunt concepute special să îți îmbogățească mesele simple de zi cu zi cu arome exotice sau să te ajute să îți creezi experimentele culinare exact ca la carte. 

Gama Mega Image


Smoky Ragu 20g originar din Italia

Îți place Paprika afumată? O să îți placă și mai mult Smoky Ragu, un deliciu al pastelor Bolognese. Mirosul lui fin afumat te îmbie să vrei mai multe porții. E bun de te lingi pe degete! 


Adaugă în coş      12,86 lei

Sumac 40g din Turcia

În salate sau alături de roșii, Sumacul dezvoltă o poveste plină de arome și labirinturi gustoase. Noi iubim Sumacul pentru că este un veritabil Casanova atunci când dă târcoale cărniței. 


Adaugă în coş      11,80 lei

Susan Negru 50g din India

Fratele Susanului Alb, vine cu un plus de savoare și culoare. Universul se învârte în jurul lui atunci când își face apariția. Reușește să scoată sunete de fericire de la cei care au ocazia să îl guste. Serios! 


Adaugă în coş      8,79 lei

Turmeric 50g din India

Mirodenia națională a Indiei, probabil și în curând a României. Este o mirodenie atât de frumoasă și darnică! Își dăruiește culoarea și aroma sa sosurilor. Iar bucătarilor satisfacția de a găti cu o mirodenie atât de valoroasă. 


Adaugă în coş      8,50 lei

Tikka Masala 20g originar din India

Foarte curajos şi demn de arome inconfundabile, acest amestec face din preparatele tale, artă culinară! Nimic nu este mai potrivit pentru carnea de pui decât acest pliculeţ plin de miresme ispititoare.


Piri Piri Portuguese Chicken 20g originar din Africa/Portugalia

Dacă vrei o parolă greu de ghicit și ușor de ținut minte, folosește PIRIPIRI.  Dar dacă vrei niște mâncăruri de neuitat, nu ezita să folosești acest amestec.


Adaugă în coş      9,93 lei

Amestec Chinezesc 5 Mirodenii 20g originar din China

Complex! Aromat! Celebru! Acest amestec nu se joacă atunci când vine vorba de marinarea fructelor de mare, de frăgezirea şi aromarea cărniţei de porc şi raţă.


Adaugă în coş      12,59 lei

Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 lei

Amestec Italian 10g originar din Italia

Brand New! A sosit la Magazinul de Mirodenii un Amestec Italian mult mai aromat, formulă nouă, fără sare. Garantăm dragoste la prima gustare! 


Adaugă în coş      9,49 lei

Cayenne Pepper 20g din India

Cea mai populară mirodenie iute! Carnea și legumele devin delicatese atunci când Cayenne își face apariția. 


Adaugă în coş      11,24 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.