Gama Mega Image

Suntem de 3 ani mai aproape de tine cu o gamă de 24 de produse care se dezvoltă odată cu gusturile tale. Mirodeniile pure și mai ales amestecurile noastre sunt concepute special să îți îmbogățească mesele simple de zi cu zi cu arome exotice sau să te ajute să îți creezi experimentele culinare exact ca la carte. 

Gama Mega Image


Coajă de Portocală Măcinată 40g din Spania

Ce ai zice dacă ai folosi mai creativ această mirodenie? Știm, știm, prăjituri, ceai, bla, bla. Încearcă o friptură cu coajă de portocală sau poate legume făcute la wok cu orez. Hai, la creație!


Piper Cubeb 20g din Indonezia

Piper? Doar cu numele! Aroma lui dulceagă se potriveşte atât la mâncăruri cât şi la deserturi. Prăjiturele originale ca ale tale nu se vor mai găsi! Asta dacă nu spui secretul. 


Adaugă în coş      8,95 lei

Garam Masala Semințe 20g originar din India

Preparatele tale sunt răsfățate de magia fresh a semințelor întregi pe care Garam Masala le conține. Numai bucătarii profesioniști au privilegiul de a găti cu această delicatesă!


Adaugă în coş      13,35 lei

Ierburi de Marenda 20g creat de Magazinul de Mirodenii

Fresh ca aerul adriatic, mix-ul Ierburi de Marenda creat de noi este dedicat mâncărurilor light & healthy pentru finuți, sensibili și exclusiviști. Folosește-l la legume sau fructe de mare.


Adaugă în coş      15,12 lei

Lemongrass 10g din Egipt/Thailanda

Dacă îţi era poftă de mâncăruri fine, Lemongrass se pricepe de minune să transforme totul în extravaganţă. Schimbă gusturi, răspândeşte arome şi bucurie celor care folosesc această mirodenie. 


Adaugă în coş      7,03 lei

Nasi Kuning 20g originar din Indonezia

Dacă vrei să transformi orezul într-o vedetă, folosește cu încredere acest amestec! „Orezul auriu” așa cum îi mai spun indonezienii, este un simbol național și are un gust care te face să înțelegi adevărata valoare a mirodeniilor. 


Adaugă în coş      11,04 lei

Negrilică 50g din Turcia

Un hermafrodit al gusturilor îți sare în ajutor! Această mirodenie este ideală pentru curry, legume, carne, sosuri, legume, boabe. Trebuie să ai grijă la cantitate, poate să devină puțin iute. 


Adaugă în coş      13,41 lei

Oregano Mejicano 10g din Mexic

Cine spune că Oregano este comun se înșală.. Acest puternic mexican este total diferit, plin de aromă și te face să înțelegi ce înseamnă cu adevărat Orrregano! 


Adaugă în coş      8,70 lei

Paprika Afumată 50g din Spania

Delicatesa gurmanzilor! Paprika Afumată este secretul bine păstrat al mâncărurilor de senzaţie. Carnea la cuptor, sosurile şi supele vor deveni de vis cu puterea acestui ardeiaş afumat. Mmmmmmmm...


Adaugă în coş      10,37 lei

Schinduf Seminţe 40g din India

Savoare și sănătate la tine în bucătărie! Vegetarienii îl adoră pentru calitățile sale esențiale organismului. Spanacul și cartofii contopite cu Schinduful, sunt...fără cuvinte!


Adaugă în coş      8,30 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.