Gama Mega Image

Suntem de 3 ani mai aproape de tine cu o gamă de 24 de produse care se dezvoltă odată cu gusturile tale. Mirodeniile pure și mai ales amestecurile noastre sunt concepute special să îți îmbogățească mesele simple de zi cu zi cu arome exotice sau să te ajute să îți creezi experimentele culinare exact ca la carte. 

Gama Mega Image

« Înapoi 1 2 3 4Înainte »


Piper Lung 20g din Indonezia

Răşinos şi cu un aspect diferit, acest piper îţi va face fripturile suculente şi moi. Fructele de mare devin o minune în compania acestui domn bine parfumat! 


Adaugă în coş      11,78 lei

Amestec de Pui Marrakesh 50g originar din Maroc

Sexy Marrakesh este un tip de mix plin de arome puțin dulci și pregnante. Puicuțele bătrâne mor după el. Toți puii vor să-i spună „tată!”. Folosește-l la carnea de pui. Nu exagera, este super potent. 


Adaugă în coş      15,82 lei

Anason Stelat 20g din Vietnam

Design impecabil. Aromă inconfundabilă. Ceaiuri de neuitat. Deserturi speciale. Toate acestea sunt specialitatea frumosului Anason Stelat. 


Adaugă în coş      11,34 lei

Balkan Express 50g creat de Magazinul de Mirodenii

Acum în Mega Image! Inspirat din bucătăria balcanică sârbească unde se mănâncă nervos, acest mix te introduce în lumea mâncărurilor delicios de feroce. Folosește-l la toate tipurile de carne, indiferent de cum le prepari.


Adaugă în coş      23,23 lei

Bombay Potato 50g originar din India

Meticulozitate şi gust. Iubim acest mix îndrăzneţ pentru că prin complexitatea lui transformă simplii cartofiori fierţi într-o operă culinară desăvârşită. Merită să-i testaţi vraja!


Adaugă în coş      13,28 lei

Chili con Carne 50g originar din Mexic

Face față cu succes foamei, vitei, porcului și puiului. Adună toate legumele din lume și tot ai să simți arome puternice în farfurie. Joacă la categoria Tex-Mex și iese mereu învingător. Folosește-l la pui, porc, vită și legume. 


Adaugă în coş      12,96 lei

Chili Guajillo 20g din Mexic

Condimentat, puțin citric și cu o tentă de afumat dar parcă dulceag, Guajillo îți dă simțurile peste cap și face din preparatele tale tentații maxime. Cel mai prietenos ardei din bucătăria mexicană este la noi super întreg și cu arome bine definite.


Adaugă în coş      9,32 lei

Chimen 40g din Turcia

Nu Chimion! El este cel priceput la patiserie. El te gâdilă pe limbă din sărățele. Te roagă să nu-l mai confunzi cu Chimionul. Dacă se mai întâmplă cică îți face praf pateurile. Folosește-l la toate produsele ce țin de patiserie dar și la brânzeturi. 


Adaugă în coş      11,28 lei

Chimion 40g din India

Nu Chimen! El este mai puternic și mai acid. El este Mai Chimion! Pe el îl pui în humus și în general la mâncăruri gătite. Folosește-l la carne, mâncare libaneză, supe, tocănițe. 


Adaugă în coş      12,78 lei

Chili Chipotle 20g din Mexic

Iuțeală 7/10 cu precizarea că este posibil să-ți ia mințile. Este ușor afumat deci, irresistible! Prin membrană-i curge capsaicină mexicană și trebuie folosit la grătare, sosuri, salsa, burritos, tacos sau marinate.


Adaugă în coş      8,86 lei


« Înapoi 1 2 3 4Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.