Toate produsele


Chili Habanero 20g din Mexic

Extrem de iute dar şi extrem de aromat, Habanero a călătorit direct din Mexic pentru a încinge atmosfera. Şi o încinge, nu se joacă! 


Adaugă în coş      15,11 lei

Chili Naga Jolokia Afumat 5g din India

Atenţie! Acest Chili este extrem de iute! Manevrează cu grijă şi nu lăsa la îndemâna copiilor! 


Adaugă în coş      12,49 lei

Chili Pasilla 5g din Mexic

Întreg şi cu un aspect periculos are tendinţa să sperie. Dar aparenţele înşeală! Utilizat la sosuri mexicane trece de graniţa gusturilor comune şi ajunge la gusturi excelente! 


Chimen 40g din Turcia

Nu Chimion! El este cel priceput la patiserie. El te gâdilă pe limbă din sărățele. Te roagă să nu-l mai confunzi cu Chimionul. Dacă se mai întâmplă cică îți face praf pateurile. Folosește-l la toate produsele ce țin de patiserie dar și la brânzeturi. 


Adaugă în coş      11,28 lei

Chimion 40g din India

Nu Chimen! El este mai puternic și mai acid. El este Mai Chimion! Pe el îl pui în humus și în general la mâncăruri gătite. Folosește-l la carne, mâncare libaneză, supe, tocănițe. 


Adaugă în coş      12,78 lei

Cilantro 10g din Egipt

Cilantro sau frunzele de coriandru sunt secretul savuros ale preparatelor care impresionează imediat după degustare. 


Coajă de Portocală Măcinată 40g din Spania

Ce ai zice dacă ai folosi mai creativ această mirodenie? Știm, știm, prăjituri, ceai, bla, bla. Încearcă o friptură cu coajă de portocală sau poate legume făcute la wok cu orez. Hai, la creație!


Coffee Spice 20g originar din UK

Multifuncționalul Spice Coffee va deveni cu siguranță preferatul tău. Face cafeaua mai delicioasă, serios! Nici cerealele nu se lasă mai prejos dacă adaugi acest mix demențial de bun! 


Adaugă în coş      12,75 lei

Coriandru 25g din India

Gustul lui dulceag îţi va ajunge la suflet şi ţie dar şi cărniţei de pui. O aromă superbă într-o sămânță mică, mică şi uşor de folosit. Natura a fost mereu surprinzătoare în ceea ce a creat! 


Adaugă în coş      9,67 lei

Piper Cubeb 20g din Indonezia

Piper? Doar cu numele! Aroma lui dulceagă se potriveşte atât la mâncăruri cât şi la deserturi. Prăjiturele originale ca ale tale nu se vor mai găsi! Asta dacă nu spui secretul. 


Adaugă în coş      8,95 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.