Toate produsele


Cardamom Negru 20g din Guatemala/Indonezia

Nebunie curată! Te îndrăgostești iremediabil de el și n-ai să vrei să mai trăiești în lipsa lui niciodată! Este prea special!


Adaugă în coş      20,66 lei

Cardamom Seminţe 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      18,46 lei

Cardamom Păstăi 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      17,49 lei

Cayenne Pepper 20g din India

Cea mai populară mirodenie iute! Carnea și legumele devin delicatese atunci când Cayenne își face apariția. 


Adaugă în coş      11,24 lei

Chai Masala 25g originar din India

Linişte...vraja aromelor se aşterne peste locul în care se prepară Chai Masala. În ceaiul preferat, această masala farmecă papilele gustative ţie şi celor dragi. 


Adaugă în coş      14,41 lei

Chili Aji Amarillo 5g din Peru

Cu un miros pătrunzător şi puternic aromat, acest chili este sufletul mâncărurilor. Nu te teme de el, este iute cât să se facă plăcut şi super gustos atunci când îl foloseşti la prepararea marinatelor. 


Chili Cascabel 10g din Mexic

Minunatul Cascabel îţi face poftă de mâncare numai când îl miroşi. Carnea de pui şi vită devin însuțit mai gustoase alături de el. Mica bombiţă nu este aşa de iute pe cât este de plină cu arome ideale.


Adaugă în coş      7,47 lei

Chili Chipotle 20g din Mexic

Iuțeală 7/10 cu precizarea că este posibil să-ți ia mințile. Este ușor afumat deci, irresistible! Prin membrană-i curge capsaicină mexicană și trebuie folosit la grătare, sosuri, salsa, burritos, tacos sau marinate.


Adaugă în coş      8,86 lei

Chili con Carne 50g originar din Mexic

Face față cu succes foamei, vitei, porcului și puiului. Adună toate legumele din lume și tot ai să simți arome puternice în farfurie. Joacă la categoria Tex-Mex și iese mereu învingător. Folosește-l la pui, porc, vită și legume. 


Adaugă în coş      12,96 lei

Chili Guajillo 20g din Mexic

Condimentat, puțin citric și cu o tentă de afumat dar parcă dulceag, Guajillo îți dă simțurile peste cap și face din preparatele tale tentații maxime. Cel mai prietenos ardei din bucătăria mexicană este la noi super întreg și cu arome bine definite.


Adaugă în coş      9,32 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.