Toate produsele

« Înapoi 1 2 3 ... 12Înainte »


Negrilică 50g din Turcia

Un hermafrodit al gusturilor îți sare în ajutor! Această mirodenie este ideală pentru curry, legume, carne, sosuri, legume, boabe. Trebuie să ai grijă la cantitate, poate să devină puțin iute. 


Adaugă în coş      13,41 lei

Baharat 25g originar din Turcia

Un amestec arăbesc ca un buchet de arome! Acest mix te ajută să experimentezi cu adevărat arta gătitului. Ridică în slăvi supele şi parfumează toate tipurile de carne cu o aromă complexă! 


Adaugă în coş      8,85 lei

Amchur 25g din India

Pudră de mango la superlativ! Puţin acrişoară, face din mâncăruri obişnuite adevărate delicatese. Testează-l pe supe şi carne de peşte şi îţi vei da seama imediat cu cine stai de vorbă. 


Adaugă în coş      8,85 lei

Amestec Chinezesc 5 Mirodenii 20g originar din China

Complex! Aromat! Celebru! Acest amestec nu se joacă atunci când vine vorba de marinarea fructelor de mare, de frăgezirea şi aromarea cărniţei de porc şi raţă.


Adaugă în coş      12,59 lei

Amestec de Pui Marrakesh 50g originar din Maroc

Sexy Marrakesh este un tip de mix plin de arome puțin dulci și pregnante. Puicuțele bătrâne mor după el. Toți puii vor să-i spună „tată!”. Folosește-l la carnea de pui. Nu exagera, este super potent. 


Adaugă în coş      15,82 lei

Amestec Italian 10g originar din Italia

Brand New! A sosit la Magazinul de Mirodenii un Amestec Italian mult mai aromat, formulă nouă, fără sare. Garantăm dragoste la prima gustare! 


Adaugă în coş      9,49 lei

Biryani 25g originar din Asia

Mirodeniile pe care le conţine se contopesc formând senzaţie în preparatele tale! Exotismul aromelor sale face din pui, peşte, ouă sau legume o istorie asiatică.


Adaugă în coş      11,98 lei

Bombay Potato 50g originar din India

Meticulozitate şi gust. Iubim acest mix îndrăzneţ pentru că prin complexitatea lui transformă simplii cartofiori fierţi într-o operă culinară desăvârşită. Merită să-i testaţi vraja!


Adaugă în coş      13,28 lei

Bouquet Garni 25g originar din Franța

Fresh şi plin de arome, Bouquet Garni este un buchet al gusturilor. Aromează tot ce-i stă în cale, fără doar şi poate!


Cajun 25g originar din Louisiana

Dă aromă în tot ce-l pui! Folosește-l cu încredere pe legume, carne sau vegetale și garantăm că nu vei regreta! De asemenea nici nu o să-i uiți gustul vreodată și o să-i duci dorul dacă nu-l ai prin preajmă. 


Adaugă în coş      9,85 lei


« Înapoi 1 2 3 ... 12Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.