Piper


Piper Cubeb 20g din Indonezia

Piper? Doar cu numele! Aroma lui dulceagă se potriveşte atât la mâncăruri cât şi la deserturi. Prăjiturele originale ca ale tale nu se vor mai găsi! Asta dacă nu spui secretul. 


Adaugă în coş      8,95 lei

Piper Alb Fairtrade 20g din Sri Lanka

Piperaşul acesta este deosebit. Pe lângă aroma lui puternică şi inconfundabilă, mai vine şi culoarea diferită dar şi felul în care a fost procesat. Ce să mai zicem de aroma pe care o prind mâncărurile tale când îl foloseşti! Di-vi-nă! 


Adaugă în coş      12,31 lei

Piper de Munte Australian 20g din Australia

Net superior piperului negru acest piper tazmanian te va lăsa cu gura căscată cu ce poate face! Nu există concurenţă la nivelul lui. Dacă îl vei folosi, mâncărurile tale vor fi de neegalat. 


Piper Lung 20g din Indonezia

Răşinos şi cu un aspect diferit, acest piper îţi va face fripturile suculente şi moi. Fructele de mare devin o minune în compania acestui domn bine parfumat! 


Adaugă în coş      11,78 lei

Piper Roz 20g din Brazilia

Un dulce de piper! Gustos şi aromat, merge bine în compania salatelor iar deserturile sunt vrăjite de farmecul lui. 


Adaugă în coş      14,04 lei

Piper Sichuan 20g din China

Chinezul Sichuan este un bucătăraş iscusit. Aroma lui uşor mentolată a devenit un brand. Carnea de peşte şi legumele preparate cu el, ies garantat din anonimat. 


Piper Verde 20g din India/Indonezia

Cu un miros plăcut piperul verde te avertizează când este prezent! Este imposibil să nu-i cunoşti gustul şi aroma de la prima degustare. 


Adaugă în coş      10,99 lei

Piper Negru Fairtrade 20g din Sri Lanka

Piperul Negru este atât de des întâlnit încât ți se pare că știi totul despre el. Ei bine, piperul nostru este de cea mai bună calitate și bineînțeles, intensitate!


Adaugă în coş      11,28 lei

Piper Negru Wynad 70g din India

Este un piper net superior piperului negru. Gustul bucatelor tale va fi mai conturat și totul va deveni mai special. Merită să testezi și să ai mereu în bucătărie aroma lui perfectă! 


Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.