Chili


Chili Aji Amarillo 5g din Peru

Cu un miros pătrunzător şi puternic aromat, acest chili este sufletul mâncărurilor. Nu te teme de el, este iute cât să se facă plăcut şi super gustos atunci când îl foloseşti la prepararea marinatelor. 


Chili Cascabel 10g din Mexic

Minunatul Cascabel îţi face poftă de mâncare numai când îl miroşi. Carnea de pui şi vită devin însuțit mai gustoase alături de el. Mica bombiţă nu este aşa de iute pe cât este de plină cu arome ideale.


Adaugă în coş      7,47 lei

Chili Habanero 20g din Mexic

Extrem de iute dar şi extrem de aromat, Habanero a călătorit direct din Mexic pentru a încinge atmosfera. Şi o încinge, nu se joacă! 


Adaugă în coş      15,11 lei

Chili Naga Jolokia Afumat 5g din India

Atenţie! Acest Chili este extrem de iute! Manevrează cu grijă şi nu lăsa la îndemâna copiilor! 


Adaugă în coş      12,49 lei

Chili Pasilla 5g din Mexic

Întreg şi cu un aspect periculos are tendinţa să sperie. Dar aparenţele înşeală! Utilizat la sosuri mexicane trece de graniţa gusturilor comune şi ajunge la gusturi excelente! 


Chili Guajillo 20g din Mexic

Condimentat, puțin citric și cu o tentă de afumat dar parcă dulceag, Guajillo îți dă simțurile peste cap și face din preparatele tale tentații maxime. Cel mai prietenos ardei din bucătăria mexicană este la noi super întreg și cu arome bine definite.


Adaugă în coş      9,32 lei

Chili Chipotle 20g din Mexic

Iuțeală 7/10 cu precizarea că este posibil să-ți ia mințile. Este ușor afumat deci, irresistible! Prin membrană-i curge capsaicină mexicană și trebuie folosit la grătare, sosuri, salsa, burritos, tacos sau marinate.


Adaugă în coş      8,86 lei

Cayenne Pepper 20g din India

Cea mai populară mirodenie iute! Carnea și legumele devin delicatese atunci când Cayenne își face apariția. 


Adaugă în coş      11,24 lei

Chili Bird's Eye 20g din Mexic

Cu toții avem un prieten pentru care “cel mai picant” nu e picant deloc.  Ăsta micu', Chili Bird’s Eye, o să redefinească picantul și o să satisfacă orice doritor de senzații… iuți!


Adaugă în coş      14,30 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.