Orient


Amestec de Pui Marrakesh 50g originar din Maroc

Sexy Marrakesh este un tip de mix plin de arome puțin dulci și pregnante. Puicuțele bătrâne mor după el. Toți puii vor să-i spună „tată!”. Folosește-l la carnea de pui. Nu exagera, este super potent. 


Adaugă în coş      15,82 lei

Tagine Marocan 25g originar din Maroc

Bine ai venit în Maroc! În această excursie culinară vei cunoaşte miresme exotice şi vei gusta arome dulci care îţi vor mângâia simţurile! 


Adaugă în coş      12,33 lei

Baharat 25g originar din Turcia

Un amestec arăbesc ca un buchet de arome! Acest mix te ajută să experimentezi cu adevărat arta gătitului. Ridică în slăvi supele şi parfumează toate tipurile de carne cu o aromă complexă! 


Adaugă în coş      8,85 lei

Ras el Hanout 25g originar din Maroc

Complexitatea acestui mix formează gusturi noi. Savuros din fire, Ras el Hanout îţi dăruieşte arome orientale de care nu o să te mai saturi vreodată! Atenţie! Acesta este un produs Top of The Shop.


Zatar 20g originar din Liban

Susanul prăjit din acest amestec dă bucatelor tale gustul diferit de care au atâta nevoie! Nimic nu este mai simplu decât să îţi aromezi preparatele cu acest ajutor de bucătar iscusit. 


Adaugă în coş      11,03 lei

Harissa 25g originar din Tunisia

Harissa este mixul cel mai popular atunci când vine vorba despre cuș-cuș. Popularitatea lui copleșește și legumele dar și gusturile tale! E tare delicioasă! 


Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.