India

« Înapoi 1 2Înainte »


Bombay Potato 50g originar din India

Meticulozitate şi gust. Iubim acest mix îndrăzneţ pentru că prin complexitatea lui transformă simplii cartofiori fierţi într-o operă culinară desăvârşită. Merită să-i testaţi vraja!


Adaugă în coş      13,28 lei

Balti Curry 25g mixat în UK

Orice supă din lume îi pică la picioare. Acest mix de mirodenii a făcut senzaţie în Regatul Unit şi continuă să facă senzaţie şi în bucătăria ta! 


Adaugă în coş      6,16 lei

Biryani 25g originar din Asia

Mirodeniile pe care le conţine se contopesc formând senzaţie în preparatele tale! Exotismul aromelor sale face din pui, peşte, ouă sau legume o istorie asiatică.


Adaugă în coş      11,98 lei

Chai Masala 25g originar din India

Linişte...vraja aromelor se aşterne peste locul în care se prepară Chai Masala. În ceaiul preferat, această masala farmecă papilele gustative ţie şi celor dragi. 


Adaugă în coş      14,41 lei

Curry de Goa 50g originar din India

Parfumat, picant şi puţin dulceag, acest mix este tare jucăuş! Aromele lui sunt poli opuşi. Se atrag şi devin un întreg. Încearcă-l pe legume şi linte. Cu siguranţă o să te îndrăgosteşti! 


Garam Masala 20g originar din India

Această masala îţi transformă preparatele în tradiţie indiană! Aromele jucăuşe şi pătrunzătoare ridică la cel mai înalt nivel carnea de pui şi miel. Guşti istorie dar în prezent! 


Adaugă în coş      10,54 lei

Korma 25g originar din Asia

Pasta cremoasă care se formează din acest amestec îţi acoperă preparatele cu o multitudine de arome asiatice. Dacă ele ar putea grăi, cu siguranţă ar spune că este interzisă lipsa acestui mix.


Adaugă în coş      6,15 lei

Rogan Josh 25g originar din India

Uhhhh...frăgezeşte mielul, îl îmbracă în arome şi-i dăruieşte gusturi explozive. Nu-i aşa că te tentează să vezi ce magie poate să facă cu preparatele tale?


Adaugă în coş      6,15 lei

Tandoori 25g originar din India

Când îşi trece aromele peste pui, miel sau legume, totul devine deosebit. Tandoori Masala este diferenţa dintre bun şi excelent! 


Tikka Masala 20g originar din India

Foarte curajos şi demn de arome inconfundabile, acest amestec face din preparatele tale, artă culinară! Nimic nu este mai potrivit pentru carnea de pui decât acest pliculeţ plin de miresme ispititoare.« Înapoi 1 2Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.