Europa


Amestec Italian 10g originar din Italia

Brand New! A sosit la Magazinul de Mirodenii un Amestec Italian mult mai aromat, formulă nouă, fără sare. Garantăm dragoste la prima gustare! 


Adaugă în coş      9,49 lei

Bouquet Garni 25g originar din Franța

Fresh şi plin de arome, Bouquet Garni este un buchet al gusturilor. Aromează tot ce-i stă în cale, fără doar şi poate!


Fine Herbs 20g originar din Franța

Fineţe, tandreţe şi prospeţime. Asta ne şopteşte delicat, Fine Herbs. Acest mix este o atingere elegantă şi fresh pentru preparatele tale. 


Herbs de Provence 10g originar din Franța

O salată mediteraneană, o cremă de brânză franţuzească? Pentru a le face irezistibile şi de neuitat, foloseşte magia amestecului provensal, Herbs de Provence. 


Adaugă în coş      9,72 lei

Gourmet Risotto 20g originar din Italia

Un gust unic pentru Risotto! Și când spunem unic, nu glumim. A fost creat din pasiune pentru pasiune și conține numai ingrediente de top! 


Smoky Ragu 20g originar din Italia

Îți place Paprika afumată? O să îți placă și mai mult Smoky Ragu, un deliciu al pastelor Bolognese. Mirosul lui fin afumat te îmbie să vrei mai multe porții. E bun de te lingi pe degete! 


Adaugă în coş      12,86 lei

Piri Piri Portuguese Chicken 20g originar din Africa/Portugalia

Dacă vrei o parolă greu de ghicit și ușor de ținut minte, folosește PIRIPIRI.  Dar dacă vrei niște mâncăruri de neuitat, nu ezita să folosești acest amestec.


Adaugă în coş      9,93 lei

Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 lei

Amestec Vin Fiert 20g din UK

Atunci când vine iarna, borcanul cu Amestec de Vin Fiert se consumă instant! Este cel mai bun mix pentru serile de iarnă în care vinul fiert face magia. 


Adaugă în coş      13,41 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.