Asia


Amestec Chinezesc 5 Mirodenii 20g originar din China

Complex! Aromat! Celebru! Acest amestec nu se joacă atunci când vine vorba de marinarea fructelor de mare, de frăgezirea şi aromarea cărniţei de porc şi raţă.


Adaugă în coş      12,59 lei

Thai 7 Spice 25g originar din Thailanda

Este alcătuit din mirodenii de top care-ţi fac preparatele demne de medalia de aur! Thai 7 Mirodenii este expertul de care ai nevoie în bucătărie! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Thai "Stir Fry" 20g originar din Thailanda

Dedicat şi credincios preparatelor stir-fry! Pasiunea dintre piperul negru şi elementele dulci din mix, alcătuiesc un joc al gusturilor de care îţi vei aduce aminte tot timpul. 


Adaugă în coş      6,15 lei

Togarashi 50g originar din Japonia

Chili şi coajă de portocală, susan alb şi negru. O inovaţie aproape extraterestră! Aşa putem descrie acest mix care dă un gust inedit cărnii peste care trebuie presărat înainte de frigere.


Nasi Kuning 20g originar din Indonezia

Dacă vrei să transformi orezul într-o vedetă, folosește cu încredere acest amestec! „Orezul auriu” așa cum îi mai spun indonezienii, este un simbol național și are un gust care te face să înțelegi adevărata valoare a mirodeniilor. 


Adaugă în coş      11,04 lei

Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.