Africa


Piri Piri 20g originar din Africa/Portugalia

Atenţie! Acest mix are exces de caracter. Însufleţeşte perfect carnea de pui sau peşte. Imaginează-ţi o iubire între chili, paprika şi oregano. Nu-i aşa că e o combinaţie fatală?


Amestec de Pui Marrakesh 50g originar din Maroc

Sexy Marrakesh este un tip de mix plin de arome puțin dulci și pregnante. Puicuțele bătrâne mor după el. Toți puii vor să-i spună „tată!”. Folosește-l la carnea de pui. Nu exagera, este super potent. 


Adaugă în coş      15,82 lei

Piri Piri Portuguese Chicken 20g originar din Africa/Portugalia

Dacă vrei o parolă greu de ghicit și ușor de ținut minte, folosește PIRIPIRI.  Dar dacă vrei niște mâncăruri de neuitat, nu ezita să folosești acest amestec.


Adaugă în coş      9,93 lei

Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 lei

Ras el Hanout 25g originar din Maroc

Complexitatea acestui mix formează gusturi noi. Savuros din fire, Ras el Hanout îţi dăruieşte arome orientale de care nu o să te mai saturi vreodată! Atenţie! Acesta este un produs Top of The Shop.


Tandoori 25g originar din India

Când îşi trece aromele peste pui, miel sau legume, totul devine deosebit. Tandoori Masala este diferenţa dintre bun şi excelent! 


Berbere 25g originar din Etiopia

Un amestec etiopian înflăcărat compus din mirodenii prăjite și măcinate, cu o aromă africană autentică!  


Adaugă în coş      13,96 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.