Amestecuri

Africa, India, Maroc, Orientul Mijlociu, îți dăruiesc cu dragoste arome excentrice și inedite. Toate amestecurile noastre sunt mixate proaspăt pentru noi în inima Londrei și te așteaptă să le testezi magia și să le simți savoarea extraordinară și rar întâlnită pe meleagurile noastre. 

Amestecuri


Smoky Ragu 20g originar din Italia

Îți place Paprika afumată? O să îți placă și mai mult Smoky Ragu, un deliciu al pastelor Bolognese. Mirosul lui fin afumat te îmbie să vrei mai multe porții. E bun de te lingi pe degete! 


Adaugă în coş      12,86 lei

Coffee Spice 20g originar din UK

Multifuncționalul Spice Coffee va deveni cu siguranță preferatul tău. Face cafeaua mai delicioasă, serios! Nici cerealele nu se lasă mai prejos dacă adaugi acest mix demențial de bun! 


Adaugă în coş      12,75 lei

Panch Puran 25g originar din Bengal

O rețetă originală din Bengal dă pe spate legumele. Faceți cunoștință cu Panch Puran! El este noul vostru mix preferat, suntem siguri! 


Adaugă în coş      12,31 lei

Baharat 25g originar din Turcia

Un amestec arăbesc ca un buchet de arome! Acest mix te ajută să experimentezi cu adevărat arta gătitului. Ridică în slăvi supele şi parfumează toate tipurile de carne cu o aromă complexă! 


Adaugă în coş      8,85 lei

Chili con Carne 50g originar din Mexic

Face față cu succes foamei, vitei, porcului și puiului. Adună toate legumele din lume și tot ai să simți arome puternice în farfurie. Joacă la categoria Tex-Mex și iese mereu învingător. Folosește-l la pui, porc, vită și legume. 


Adaugă în coş      12,96 lei

Cajun 25g originar din Louisiana

Dă aromă în tot ce-l pui! Folosește-l cu încredere pe legume, carne sau vegetale și garantăm că nu vei regreta! De asemenea nici nu o să-i uiți gustul vreodată și o să-i duci dorul dacă nu-l ai prin preajmă. 


Adaugă în coş      9,85 lei

Garam Masala Semințe 20g originar din India

Preparatele tale sunt răsfățate de magia fresh a semințelor întregi pe care Garam Masala le conține. Numai bucătarii profesioniști au privilegiul de a găti cu această delicatesă!


Adaugă în coş      13,35 lei

Nasi Kuning 20g originar din Indonezia

Dacă vrei să transformi orezul într-o vedetă, folosește cu încredere acest amestec! „Orezul auriu” așa cum îi mai spun indonezienii, este un simbol național și are un gust care te face să înțelegi adevărata valoare a mirodeniilor. 


Adaugă în coş      11,04 lei

Ierburi de Marenda 20g creat de Magazinul de Mirodenii

Fresh ca aerul adriatic, mix-ul Ierburi de Marenda creat de noi este dedicat mâncărurilor light & healthy pentru finuți, sensibili și exclusiviști. Folosește-l la legume sau fructe de mare.


Adaugă în coş      15,12 lei

Balkan Express 50g creat de Magazinul de Mirodenii

Acum în Mega Image! Inspirat din bucătăria balcanică sârbească unde se mănâncă nervos, acest mix te introduce în lumea mâncărurilor delicios de feroce. Folosește-l la toate tipurile de carne, indiferent de cum le prepari.


Adaugă în coş      23,23 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.