Amestecuri

Africa, India, Maroc, Orientul Mijlociu, îți dăruiesc cu dragoste arome excentrice și inedite. Toate amestecurile noastre sunt mixate proaspăt pentru noi în inima Londrei și te așteaptă să le testezi magia și să le simți savoarea extraordinară și rar întâlnită pe meleagurile noastre. 

Amestecuri


Tandoori 25g originar din India

Când îşi trece aromele peste pui, miel sau legume, totul devine deosebit. Tandoori Masala este diferenţa dintre bun şi excelent! 


Thai 7 Spice 25g originar din Thailanda

Este alcătuit din mirodenii de top care-ţi fac preparatele demne de medalia de aur! Thai 7 Mirodenii este expertul de care ai nevoie în bucătărie! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Thai "Stir Fry" 20g originar din Thailanda

Dedicat şi credincios preparatelor stir-fry! Pasiunea dintre piperul negru şi elementele dulci din mix, alcătuiesc un joc al gusturilor de care îţi vei aduce aminte tot timpul. 


Adaugă în coş      6,15 lei

Tikka Masala 20g originar din India

Foarte curajos şi demn de arome inconfundabile, acest amestec face din preparatele tale, artă culinară! Nimic nu este mai potrivit pentru carnea de pui decât acest pliculeţ plin de miresme ispititoare.


Togarashi 50g originar din Japonia

Chili şi coajă de portocală, susan alb şi negru. O inovaţie aproape extraterestră! Aşa putem descrie acest mix care dă un gust inedit cărnii peste care trebuie presărat înainte de frigere.


Vindaloo 25g mixat în UK

Iute şi fierbinte, vrăjitorul Vindaloo este ca o poţiune magică pentru mâncărurile tale. Cărnurile de pui şi miel devin înflăcărate dacă-l presari peste ele. Legumele mustesc de savoare alături de acest curry. 


Adaugă în coş      6,15 lei

Zatar 20g originar din Liban

Susanul prăjit din acest amestec dă bucatelor tale gustul diferit de care au atâta nevoie! Nimic nu este mai simplu decât să îţi aromezi preparatele cu acest ajutor de bucătar iscusit. 


Adaugă în coş      11,03 lei

Amestec Vin Fiert 20g din UK

Atunci când vine iarna, borcanul cu Amestec de Vin Fiert se consumă instant! Este cel mai bun mix pentru serile de iarnă în care vinul fiert face magia. 


Adaugă în coş      13,41 lei

Harissa 25g originar din Tunisia

Harissa este mixul cel mai popular atunci când vine vorba despre cuș-cuș. Popularitatea lui copleșește și legumele dar și gusturile tale! E tare delicioasă! 


Gourmet Risotto 20g originar din Italia

Un gust unic pentru Risotto! Și când spunem unic, nu glumim. A fost creat din pasiune pentru pasiune și conține numai ingrediente de top! 
Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.