Amestecuri

Africa, India, Maroc, Orientul Mijlociu, îți dăruiesc cu dragoste arome excentrice și inedite. Toate amestecurile noastre sunt mixate proaspăt pentru noi în inima Londrei și te așteaptă să le testezi magia și să le simți savoarea extraordinară și rar întâlnită pe meleagurile noastre. 

Amestecuri


Fine Herbs 20g originar din Franța

Fineţe, tandreţe şi prospeţime. Asta ne şopteşte delicat, Fine Herbs. Acest mix este o atingere elegantă şi fresh pentru preparatele tale. 


Garam Masala 20g originar din India

Această masala îţi transformă preparatele în tradiţie indiană! Aromele jucăuşe şi pătrunzătoare ridică la cel mai înalt nivel carnea de pui şi miel. Guşti istorie dar în prezent! 


Adaugă în coş      10,54 lei

Herbs de Provence 10g originar din Franța

O salată mediteraneană, o cremă de brânză franţuzească? Pentru a le face irezistibile şi de neuitat, foloseşte magia amestecului provensal, Herbs de Provence. 


Adaugă în coş      9,72 lei

Jamaican Jerk 20g originar din Jamaica

Un mix puternic pentru un gust fără concurenţă! Jamaican Jerk îi vine de hac cărnii de porc. Conţine arome complexe ce te transpun într-un cadru pitoresc jamaican.


Adaugă în coş      6,15 lei

Korma 25g originar din Asia

Pasta cremoasă care se formează din acest amestec îţi acoperă preparatele cu o multitudine de arome asiatice. Dacă ele ar putea grăi, cu siguranţă ar spune că este interzisă lipsa acestui mix.


Adaugă în coş      6,15 lei

Piri Piri 20g originar din Africa/Portugalia

Atenţie! Acest mix are exces de caracter. Însufleţeşte perfect carnea de pui sau peşte. Imaginează-ţi o iubire între chili, paprika şi oregano. Nu-i aşa că e o combinaţie fatală?


Pudră de Colombo 50g originar din Sri Lanka

Se simte de la distanţă că este special! Orezul copt din consistenţa sa, face din preparatele tale ceva diferit, inedit...ALTCEVA! 


Ras el Hanout 25g originar din Maroc

Complexitatea acestui mix formează gusturi noi. Savuros din fire, Ras el Hanout îţi dăruieşte arome orientale de care nu o să te mai saturi vreodată! Atenţie! Acesta este un produs Top of The Shop.


Rogan Josh 25g originar din India

Uhhhh...frăgezeşte mielul, îl îmbracă în arome şi-i dăruieşte gusturi explozive. Nu-i aşa că te tentează să vezi ce magie poate să facă cu preparatele tale?


Adaugă în coş      6,15 lei

Taco 25g originar din Mexic

Renumitul Taco vine iute, iute în ajutor pentru preparate dedicate oamenilor curajoşi! Explozie de arome te învăluiesc şi nu-ţi mai dau drumul până când farfuria se goleşte! 


Adaugă în coş      7,77 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.