Amestecuri

Africa, India, Maroc, Orientul Mijlociu, îți dăruiesc cu dragoste arome excentrice și inedite. Toate amestecurile noastre sunt mixate proaspăt pentru noi în inima Londrei și te așteaptă să le testezi magia și să le simți savoarea extraordinară și rar întâlnită pe meleagurile noastre. 

Amestecuri

« Înapoi 1 2 3 4 5Înainte »


Bombay Potato 50g originar din India

Meticulozitate şi gust. Iubim acest mix îndrăzneţ pentru că prin complexitatea lui transformă simplii cartofiori fierţi într-o operă culinară desăvârşită. Merită să-i testaţi vraja!


Adaugă în coş      13,28 lei

Amestec Chinezesc 5 Mirodenii 20g originar din China

Complex! Aromat! Celebru! Acest amestec nu se joacă atunci când vine vorba de marinarea fructelor de mare, de frăgezirea şi aromarea cărniţei de porc şi raţă.


Adaugă în coş      12,59 lei

Amestec de Pui Marrakesh 50g originar din Maroc

Sexy Marrakesh este un tip de mix plin de arome puțin dulci și pregnante. Puicuțele bătrâne mor după el. Toți puii vor să-i spună „tată!”. Folosește-l la carnea de pui. Nu exagera, este super potent. 


Adaugă în coş      15,82 lei

Amestec Italian 10g originar din Italia

Brand New! A sosit la Magazinul de Mirodenii un Amestec Italian mult mai aromat, formulă nouă, fără sare. Garantăm dragoste la prima gustare! 


Adaugă în coş      9,49 lei

Tagine Marocan 25g originar din Maroc

Bine ai venit în Maroc! În această excursie culinară vei cunoaşte miresme exotice şi vei gusta arome dulci care îţi vor mângâia simţurile! 


Adaugă în coş      12,33 lei

Balti Curry 25g mixat în UK

Orice supă din lume îi pică la picioare. Acest mix de mirodenii a făcut senzaţie în Regatul Unit şi continuă să facă senzaţie şi în bucătăria ta! 


Adaugă în coş      6,16 lei

Biryani 25g originar din Asia

Mirodeniile pe care le conţine se contopesc formând senzaţie în preparatele tale! Exotismul aromelor sale face din pui, peşte, ouă sau legume o istorie asiatică.


Adaugă în coş      11,98 lei

Bouquet Garni 25g originar din Franța

Fresh şi plin de arome, Bouquet Garni este un buchet al gusturilor. Aromează tot ce-i stă în cale, fără doar şi poate!


Chai Masala 25g originar din India

Linişte...vraja aromelor se aşterne peste locul în care se prepară Chai Masala. În ceaiul preferat, această masala farmecă papilele gustative ţie şi celor dragi. 


Adaugă în coş      14,41 lei

Curry de Goa 50g originar din India

Parfumat, picant şi puţin dulceag, acest mix este tare jucăuş! Aromele lui sunt poli opuşi. Se atrag şi devin un întreg. Încearcă-l pe legume şi linte. Cu siguranţă o să te îndrăgosteşti! « Înapoi 1 2 3 4 5Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.