Fruct Uscat


Anason Stelat 20g din Vietnam

Design impecabil. Aromă inconfundabilă. Ceaiuri de neuitat. Deserturi speciale. Toate acestea sunt specialitatea frumosului Anason Stelat. 


Adaugă în coş      11,34 lei

Felii de Portocală Uscată 10g din Africa de Sud

Un miros şi un gust care ies în evidenţă, acestea sunt calităţile feliei de portocală uscată. Este un fel de eroină atunci când vrei să găteşti sosuri şi carne la cuptor. De-asemenea, face minuni şi cu ceaiul, să ştiţi! 


Nucşoară 10g din Indonezia

Dulce, puternică şi determinată să cucerească orice gust. Acesta este caracterul nucşoarei. Umple de parfum tot ce-i stă în cale şi oferă preţioasa ei savoare tuturor mâncărurilor, deserturilor, chiar şi băuturilor. 


Adaugă în coş      14,94 lei

Scorţişoară Beţişoare 10g din Sri Lanka

Cele mai bune prăjituri și cei mai delicioși biscuiței vin din bucătăria ta, dacă folosești aceste Bețișoare de Scorțișoară! 


Măciș 20g din Costarica

Măcișul este hăinuța Nucșoarei. Cu o fire protectoare și cu un gust dulceag îngrijește cu delicatețe cărnița de vițel. Sosurile devin inedite și fructele de mare sunt nerăbdătoare să-l cunoască! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Tonka 10g din America de Sud

Ar trebui să fie interzisă pentru că este prea bună! Prăjiturile tale de casă primesc un gust superb și cremele vor fi demne de medalia de aur! 
Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.