Boabe


Cardamom Păstăi 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      17,49 lei

Cuişoare 20g din Sri Lanka

Suntem siguri că le-ai simţit aroma măcar o dată! Ei bine, cuişoarele sunt senzaţionale oriunde le-ai pune. Prăjiturile ies din necunoscut, iar cărniţa de porc se numeşte ALTCEVA, atunci când le foloseşti. 


Adaugă în coş      12,48 lei

Ienibahar Boabe 20g din Guatemala

Această mirodenie este interzis să lipsească din marinate, legume şi deserturi. Dacă nu te-ai bucurat de priceperea ei până acum, este cazul să îi stârneşti aromele şi să vă bucuraţi împreună de un gust excelent! 


Adaugă în coş      10,05 lei

Ienupăr Boabe 20g din Bulgaria/Ungaria

Un adevărat vrăjitor, Ienupărul te va fermeca. Atenţie! Există riscul ca acesta să dea nu numai dependenţă dar şi exces de creativitate în bucătărie! 


Adaugă în coş      6,10 lei

Cardamom Negru 20g din Guatemala/Indonezia

Nebunie curată! Te îndrăgostești iremediabil de el și n-ai să vrei să mai trăiești în lipsa lui niciodată! Este prea special!


Adaugă în coş      20,66 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.