Măcinate


Amchur 25g din India

Pudră de mango la superlativ! Puţin acrişoară, face din mâncăruri obişnuite adevărate delicatese. Testează-l pe supe şi carne de peşte şi îţi vei da seama imediat cu cine stai de vorbă. 


Adaugă în coş      8,85 lei

Coajă de Portocală Măcinată 40g din Spania

Ce ai zice dacă ai folosi mai creativ această mirodenie? Știm, știm, prăjituri, ceai, bla, bla. Încearcă o friptură cu coajă de portocală sau poate legume făcute la wok cu orez. Hai, la creație!


Ghimbir Măcinat 20g din India

Puţin praf de ghimbir presărat peste prăjituri şi dai lovitura! Garantăm că nimeni nu o să mai servească deserturi atât de bune ca ale tale. 


Adaugă în coş      7,38 lei

Sumac 40g din Turcia

În salate sau alături de roșii, Sumacul dezvoltă o poveste plină de arome și labirinturi gustoase. Noi iubim Sumacul pentru că este un veritabil Casanova atunci când dă târcoale cărniței. 


Adaugă în coş      11,80 lei

Turmeric 50g din India

Mirodenia națională a Indiei, probabil și în curând a României. Este o mirodenie atât de frumoasă și darnică! Își dăruiește culoarea și aroma sa sosurilor. Iar bucătarilor satisfacția de a găti cu o mirodenie atât de valoroasă. 


Adaugă în coş      8,50 lei

Vanilie Măcinată 20g din India/Madagascar

Vanilia Măcinată proaspăt este cu adevărat o mirodenie extraordinară! Dacă mai este și organică și vine din țara ei de origine, poți să te mândrești că la tine în bucătărie există ceva foarte rar de găsit. 


Pudră de Roșcove 25g din Italia

Lapte cu cacao? Nu, e delicioasa ciocolată caldă cu Pudră de Roșcove!


Adaugă în coş      9,84 lei

Asafoetida 25g din India

Pudra noastră de Asafoetida este compusă din rășina plantei Ferula Asafoetida amestecată cu semințe măcinate de Schinduf, pentru a obține un gust desăvârșit.


Adaugă în coş      13,21 leiVeștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.