Semințe

« Înapoi 1 2Înainte »


Negrilică 50g din Turcia

Un hermafrodit al gusturilor îți sare în ajutor! Această mirodenie este ideală pentru curry, legume, carne, sosuri, legume, boabe. Trebuie să ai grijă la cantitate, poate să devină puțin iute. 


Adaugă în coş      13,41 lei

Cardamom Seminţe 20g din Guatemala/Indonezia

Cardamomul nu se joacă atunci când vine vorba de profesionalism. Deserturile, ceaiurile şi cafelele tale preparate în casă, vor da impresia că sunt făcute de un bucătar profesionist dintr-un restaurant de cinci stele. 


Adaugă în coş      18,46 lei

Chimen 40g din Turcia

Nu Chimion! El este cel priceput la patiserie. El te gâdilă pe limbă din sărățele. Te roagă să nu-l mai confunzi cu Chimionul. Dacă se mai întâmplă cică îți face praf pateurile. Folosește-l la toate produsele ce țin de patiserie dar și la brânzeturi. 


Adaugă în coş      11,28 lei

Chimion 40g din India

Nu Chimen! El este mai puternic și mai acid. El este Mai Chimion! Pe el îl pui în humus și în general la mâncăruri gătite. Folosește-l la carne, mâncare libaneză, supe, tocănițe. 


Adaugă în coş      12,78 lei

Coriandru 25g din India

Gustul lui dulceag îţi va ajunge la suflet şi ţie dar şi cărniţei de pui. O aromă superbă într-o sămânță mică, mică şi uşor de folosit. Natura a fost mereu surprinzătoare în ceea ce a creat! 


Adaugă în coş      9,67 lei

Schinduf Seminţe 40g din India

Savoare și sănătate la tine în bucătărie! Vegetarienii îl adoră pentru calitățile sale esențiale organismului. Spanacul și cartofii contopite cu Schinduful, sunt...fără cuvinte!


Adaugă în coş      8,30 lei

Seminţe de In 50g din Olanda

Au cea mai bogată sursă de Omega 3 și știu cel mai bine cum stă treaba cu produsele de panificație. Aparent o mirodenie simplă, au un gust mai complex decât crezi. Știu să facă magie! 


Adaugă în coş      6,15 lei

Susan Negru 50g din India

Fratele Susanului Alb, vine cu un plus de savoare și culoare. Universul se învârte în jurul lui atunci când își face apariția. Reușește să scoată sunete de fericire de la cei care au ocazia să îl guste. Serios! 


Adaugă în coş      8,79 lei

Vanilie Păstăi 10g din India

Când miroși și atingi aromata și uleioasa păstaie de vanilie simți că a fost culeasă cu pasiune. Vanilia este una din cele mai prețioase mirodenii și-și merită pe deplin această titulatură. 


Fenicul Seminţe 40g din India

Semințele de Fenicul sunt una din cele mai căutate mirodenii. E simplu de ce! Gustul lor puternic și fresh în același timp îți ridică preparatele la alt nivel! 


Adaugă în coş      8,61 lei


« Înapoi 1 2Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.