Săruri

Sărurile noastre nu conțin iod adăugat ci doar iodul cu care au fost înzestrate de la mama natură. Bogate în minerale atât de necesare organismului, vulcanice și neprelucrate, toate fac mâncărurile să se simtă ca niște regine. Se culeg cu dragoste, după metode tradiționale și se distribuie cu plăcere în toate colțurile lumii.  

Săruri


Fulgi de Sare din Râul Murray 100g din Australia

O variantă mai sărată și mai ușor de dizolvat în mâncăruri. Plină de minerale esențiale organismului și fără adaos de iod. Cu adevărat o sare sănătoasă! 


Adaugă în coş      35,97 lei

Sare Afumată 100g din UK

Afumată pe lemn de arțar, această sare este cu adevărat un deliciu culinar. Salatele și peștele se împacă de minune cu ea. Menționăm că nu are adaos de iod. Ce să mai, o sare perfectă! 


Adaugă în coş      24,96 lei

Sare cu Chili 100g din UK

Un produs doi în unul. Cu fulgi de chili, această sare este picantă, numai cât să observi asta. Face din fructele de mare și preparatele la grătar o minunăție! 


Adaugă în coş      8,22 lei

Sare de Guerande Kosher Nerafinată 100g din Franța

Umedă și neprelucrată, este preferata bucătarilor profesioniști. Este foarte sănătoasă și nu conține adaos de iod. Mai pură nici că se poate! 


Adaugă în coş      29,56 lei

Sare de Himalaya Roz Grunjoasă 100g din India

Bogată în minerale, fără adaos de iod și buuuuunnnnăăă! Așa putem descrie cel mai bine acest tip de sare de peste mări și țări. 


Adaugă în coş      12,56 lei

Sare de Mare Hawaiiană Alaea 100g din USA

Cu o culoare aparte, această sare este bogată în fier și minerale naturale. Testată un timp îndelungat, vei simți efectul ei asupra stării tale de sănătate. 


Sare de Mare Hawaiiană Black Lava 100g din USA

Excelentă pentru cocktailuri și cu niște caracteristici aparte! Datorită mineralelor conținute, Black Lava deține o mare putere de detoxifiere a organismului. 


Sare de Mare Fleur de Sel 450g din Franța

O sare de o raritate extraordinară! Formată la suprafața spumei mării, granulele acestei sări seamănă perfect cu zahărul. Fără iod și culeasă după o metodă celtică își merită locul la tine în bucătărie.
Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.