Hot Spot

Bine ai venit în lumea curajoșilor! Sosurile ies din anonimat și-ți duc vestea de bucătar iscusit dacă te aventurezi la mirodeniile din această gamă. Ardeiașii îți pun în mișcare circulația sângelui, îți fortifică organismul și vor rămâne în sufletul tău “forever and ever”. 

Hot Spot

« Înapoi 1 2Înainte »


Piper Sichuan 20g din China

Chinezul Sichuan este un bucătăraş iscusit. Aroma lui uşor mentolată a devenit un brand. Carnea de peşte şi legumele preparate cu el, ies garantat din anonimat. 


Piper Verde 20g din India/Indonezia

Cu un miros plăcut piperul verde te avertizează când este prezent! Este imposibil să nu-i cunoşti gustul şi aroma de la prima degustare. 


Adaugă în coş      10,99 lei

Piper Negru Fairtrade 20g din Sri Lanka

Piperul Negru este atât de des întâlnit încât ți se pare că știi totul despre el. Ei bine, piperul nostru este de cea mai bună calitate și bineînțeles, intensitate!


Adaugă în coş      11,28 lei

Cayenne Pepper 20g din India

Cea mai populară mirodenie iute! Carnea și legumele devin delicatese atunci când Cayenne își face apariția. 


Adaugă în coş      11,24 lei

Piper Negru Wynad 70g din India

Este un piper net superior piperului negru. Gustul bucatelor tale va fi mai conturat și totul va deveni mai special. Merită să testezi și să ai mereu în bucătărie aroma lui perfectă! 


Chili Guajillo 20g din Mexic

Condimentat, puțin citric și cu o tentă de afumat dar parcă dulceag, Guajillo îți dă simțurile peste cap și face din preparatele tale tentații maxime. Cel mai prietenos ardei din bucătăria mexicană este la noi super întreg și cu arome bine definite.


Adaugă în coş      9,32 lei

Chili Chipotle 20g din Mexic

Iuțeală 7/10 cu precizarea că este posibil să-ți ia mințile. Este ușor afumat deci, irresistible! Prin membrană-i curge capsaicină mexicană și trebuie folosit la grătare, sosuri, salsa, burritos, tacos sau marinate.


Adaugă în coş      8,86 lei

Amestec 5 Piperuri 20g din UK

Merge peste orice. Este universal.  Îl poți pune chiar și în pomul de Craciun pentru că are culori frumoase :)


Adaugă în coş      14,15 lei

Garlic Pepper 25g din UK

Piper Negru. Usturoi. Pentru un nou Big-Bang e nevoie doar de cei doi!


Adaugă în coş      7,66 lei

Chili Bird's Eye 20g din Mexic

Cu toții avem un prieten pentru care “cel mai picant” nu e picant deloc.  Ăsta micu', Chili Bird’s Eye, o să redefinească picantul și o să satisfacă orice doritor de senzații… iuți!


Adaugă în coş      14,30 lei


« Înapoi 1 2Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.