Hot Spot

Bine ai venit în lumea curajoșilor! Sosurile ies din anonimat și-ți duc vestea de bucătar iscusit dacă te aventurezi la mirodeniile din această gamă. Ardeiașii îți pun în mișcare circulația sângelui, îți fortifică organismul și vor rămâne în sufletul tău “forever and ever”. 

Hot Spot

« Înapoi 1 2Înainte »


Chili Aji Amarillo 5g din Peru

Cu un miros pătrunzător şi puternic aromat, acest chili este sufletul mâncărurilor. Nu te teme de el, este iute cât să se facă plăcut şi super gustos atunci când îl foloseşti la prepararea marinatelor. 


Chili Cascabel 10g din Mexic

Minunatul Cascabel îţi face poftă de mâncare numai când îl miroşi. Carnea de pui şi vită devin însuțit mai gustoase alături de el. Mica bombiţă nu este aşa de iute pe cât este de plină cu arome ideale.


Adaugă în coş      7,47 lei

Chili Habanero 20g din Mexic

Extrem de iute dar şi extrem de aromat, Habanero a călătorit direct din Mexic pentru a încinge atmosfera. Şi o încinge, nu se joacă! 


Adaugă în coş      15,11 lei

Chili Naga Jolokia Afumat 5g din India

Atenţie! Acest Chili este extrem de iute! Manevrează cu grijă şi nu lăsa la îndemâna copiilor! 


Adaugă în coş      12,49 lei

Chili Pasilla 5g din Mexic

Întreg şi cu un aspect periculos are tendinţa să sperie. Dar aparenţele înşeală! Utilizat la sosuri mexicane trece de graniţa gusturilor comune şi ajunge la gusturi excelente! 


Piper Cubeb 20g din Indonezia

Piper? Doar cu numele! Aroma lui dulceagă se potriveşte atât la mâncăruri cât şi la deserturi. Prăjiturele originale ca ale tale nu se vor mai găsi! Asta dacă nu spui secretul. 


Adaugă în coş      8,95 lei

Piper Alb Fairtrade 20g din Sri Lanka

Piperaşul acesta este deosebit. Pe lângă aroma lui puternică şi inconfundabilă, mai vine şi culoarea diferită dar şi felul în care a fost procesat. Ce să mai zicem de aroma pe care o prind mâncărurile tale când îl foloseşti! Di-vi-nă! 


Adaugă în coş      12,31 lei

Piper de Munte Australian 20g din Australia

Net superior piperului negru acest piper tazmanian te va lăsa cu gura căscată cu ce poate face! Nu există concurenţă la nivelul lui. Dacă îl vei folosi, mâncărurile tale vor fi de neegalat. 


Piper Lung 20g din Indonezia

Răşinos şi cu un aspect diferit, acest piper îţi va face fripturile suculente şi moi. Fructele de mare devin o minune în compania acestui domn bine parfumat! 


Adaugă în coş      11,78 lei

Piper Roz 20g din Brazilia

Un dulce de piper! Gustos şi aromat, merge bine în compania salatelor iar deserturile sunt vrăjite de farmecul lui. 


Adaugă în coş      14,04 lei


« Înapoi 1 2Înainte »

Veștile importante trebuie aflate repede! Abonează-te la Newsletter-ul nostru și te ținem la curent cu cele mai noi oferte.